افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷
خانه » آشپزی » آشپزی مدرن » طرز تهیه پیتزا فاهیتا مرغ
طرز تهیه پیتزا فاهیتا مرغ

طرز تهیه پیتزا فاهیتا مرغ

طرز تهیه پیتزای فاهیتا مرغ

پیتزا فاهیتا مرغ

پیتزا فاهیتا مرغ

✏️مواد لازم

🔸روغن مایع  ۲ قاشق سوپ خوری

🔸سینه‌ مرغ  (بدون پوست و استخوان، ریش ریش شده)  ۲۲۰ گرم

🔸فلفل دلمه ای متوسط (برش های نازک) ۱ عدد

🔸پیاز  متوسط ۱ عدد

🔸سس سالسا   نصف  فنجان

🔸پودر بیسکویت   ۱٫۵ فنجان

🔸آب جوش  ۱/۳ فنجان

🔸پنیر موزارلا (رنده شده)   ۱٫۵ فنجان

♨️طرز تهیه پیتزا فاهیتا مرغ

🔹طبقه ی فر را روی پایین ترین نقطه قرار دهید. فر را با ۴۵۰ درجه ی فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سینی پیتزا پزی ۳۰ سانتی متری را با روغن اسپری کنید.

🔹یک ماهیتابه را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. روغن را اضافه کنید. ماهیتابه را بچرخانید تا کل آن با روغن پوشش داده شود. مرغ را به مدت ۴ دقیقه در روغن تفت دهید و گاهی هم بزنید تا مقداری طلایی گردد.

🔹فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا سبزیجات ترد شوند و وسط مرغ دیگر به رنگ صورتی رنگ نباشد. سپس از روی شعله بردارید، سالسا را اضافه کنید و کنار بگذارید.

🔹پودر بیسکوییت و آب جوش را در یک کاسه ی کوچک بریزید و هم بزنید تا شکل خمیری نرم پیدا کند. آن را ۲۰ بار هم بزنید. نوک انگشتان را به پودر بیسکوییت آغشته کنید و خمیر را در سینی پیتزا پهن کنید .

🔹لبه ی آن ۱ سانتی متر با دور سینی فاصله داشته باشد. ۳/۴ فنجان پنیر را روی خمیر بپاشد. روی آن را با مخلوط مرغ بپوشانید. ۳/۴ فنجان پنیر باقیمانده را روی مرغ بپاشید.

🔹به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که خمیر قهوه ای شود و پنیر آب شود و پف کند در فر بپزید.

-سعی کنید که پیتزا فاهیتا مرغ را به صورت مرحله ای یعنی ابتدا فر پایین سپس فر بالا برای بهتر برشته شدن پنیر پیتزا بپزید.

از خوردن پیتزا فاهیتا مرغ در کنار خانواده خود لذت ببرید.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است