سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷
خانه » آشپزی » آشپزی مدرن » طرز تهیه پیتزا قارچ

طرز تهیه پیتزا قارچ

طرز تهیه پیتزا قارچ

طرز تهیه پیتزا قارچ

پیتزا قارچ

پیتزا قارچ

✏️مواد لازم

🔸خمیر پیتزا    به مقدار لازم

🔸قارچ   ۱۰۰ گرم

🔸پیاز ریز شده (نگینی)  ۱ قاشق سوپ خوری

🔸پنیر پیتزا   ۲۵۰ گرم

🔸روغن مایع  ۳ قاشق مربا خوری

🔸فلفل دلمه ای متوسط ۱ عدد

🔸گوجه فرنگی متوسط  ۲ عدد

🔸سس پیتزا   ۳ قاشق سوپ خوری

🔸ارگانو یا آویشن شیرازی  ۱ قاشق سوپ خوری

🔸نمک و فلفل    به میزان لازم

♨️طرز تهیه پیتزا قارچ

🔹کف ظرف را کمی چرب کنید و خمیر پیتزا را در آن قرار دهید. سس پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آن بریزید(جهت چسبندگی مواد پیتزا).

🔹فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را خرد کنید. قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقه برش دهید. پیاز، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی و قارچ را روی خمیر پیتزا بریزید .

🔹آویشن را بر روی این مواد بریزید. بعد پنیر پیتزا را رنده کنید روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید. البته بهتر است پنیر پیتزا را در انتهای پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد.

🔹سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده قرار دهید. درجه حرارت فر باید ۳۵۰ درجه سانتیگراد باشد. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کنید و کمی سس پیتزا روی آن بریزید.

نکاتی که برای تهیه  پیتزا قارچ به آن توجه باید کرد:

۱-خمیر پیتزا برای تهیه این پیتزا خیلی مهم است و سعی کنید از خمیر پیتزای آماده استفاده کنید.

۲-برای تهیه پیتزا قارچ پنیر پیتزا خیلی مهم است سعی شود پنیر پیتزای مرغوب تهیه کنید.

۳-پیتزا را چند دقیقه پس از خروج از فر مصرف شود تا از خوردن پیتزا قارچ لذت ببرید.

۴- به جای استفاده از سس پیتزا می توان از سس گوجه فرنگی نیز استفاده شود.

۵-بهتر است برای پخت پیتزا قارچ مرحله به مرحله پیش روید یعنی ابتدا از فر پایین استفاده کنید تا مواد زیرین خود را بگیرد سپس از فر بالا استفاده کنید تا پنیر پیتزا برشته شود.

 

 

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است