آینده را قضا و قدر می سازد و امید و تلاش تو آن را می گذراند.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۷
خانه » آشپزی » تهیه انواع سس » طرز تهیه سس سیر

طرز تهیه سس سیر

طرز تهیه سس سیر

طرز تهیه سس سیر

طرز تهیه سس سیر

مدت آماده سازی : ۴۰ دقیقه + مدت زمان انتظار : ۳۰ دقیقه

مقدار بدست آمده : ۱ لیوان

مواد لازم

۱ قاشق مرباخوری پودر موسیر
۴ قاشق غذاخوری نشاسته
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سفید
۱ لیوان آب
۲ بوته سیر
۵ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق چایخوری آبلیمو

طرز تهیه

ابتدا نشاسته را با ۱لیوان آب سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا در آن حل شود و بعد آن را روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا خودش را بگیرد و کمی غلیظ شود،سپس آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.

 

سیر را شسته و داخل آب سرد بگذارید و درون آب آن را پوست بکنید تا دستتان را نسوزاند.سپس آنها را به همراه پودر موسیر،فلفل، نشاسته ، آبلیمو ، کره آب شده ، نمک و فلفل داخل غذاساز ریخته یا میکس کنید تا سس یک دست شود.سپس آن را ۲ساعت داخل ظرف در دار در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

نکته ها

۱)این سس بسیار خوشمزه است اما به علت بوی سیر توصیه می شود به میزان خیلی کم در غذا مورد استفاده قرار گیرد.
۲)این سس را در انواع پاستا و غذای گوشتی می توان مورد استفاده قرار داد.
۳) نشاسته را باید تا حدی حرارت دهید که از حالت آبکی بودن خارج شده و حالت کِرِمی پیدا کند ، حرارت دادن بیش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابی بافت سس می شود.
۴)میتوانید به جای کره از روغن زیتون استفاده کنید.(البته سالمتر است)

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است