بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۷
خانه » آشپزی » آشپزی مدرن » طرز تهیه پیتزا گوشت

طرز تهیه پیتزا گوشت

طرز تهیه پیتزا گوشت

پیتزا گوشت

✏️مواد لازم برای تهیه پیتزا گوشت برای ۸ نفر

🔸گوشت چرخ کرده گوسفند  ۱۵۰ گرم

🔸خمیر پیتزا  نیم کیلو گرم

🔸قارچ  ۱ پیمانه

🔸پنیر پیتزا   ۲۰۰ گرم

🔸فلفل دلمه ای متوسط  ۲ عدد

🔸سس گوجه فرنگی

🔸کره ۲۵۰ گرم

🔸پیاز متوسط  ۲ عدد

🔸گوجه فرنگی متوسط ۳  عدد

♨️طرز تهیه پیتزا گوشت

🔹گوشت را با پیاز رنده شده کاملا میکس کنید. پیاز را خلال کنید و با مقدار کمی روغن سرخ کنید . کمی زردچوبه به آن بزنید ؛ گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب گوشت تبخیر شود.

🔹پوست گوجه فرنگی ها را بکنید و آن ها را خرد کنید ؛ قارچ ها را کاملا تمیز کنید و بعد بشوید ، آن ها را خرد و با کره سرخ کنید. فلفل دلمه‌ای را بشویید. آن را برش دهید و دانه های سفید داخل آن را خارج و به صورت نگینی خرد کنید.

🔹خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانتی متر و به شکل ظرف ؛ به اندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز کنید ؛ ته و اطراف ظرف را کامل چرب کنید و کمی آرد روی آن بریزید. خمیر داخل ظرف بیندازید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید تا خوب خاصیت چسبندگی پیدا کند.

🔹به ترتیب گوشت چرخ کرده ، گوجه فرنگی ، قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به آن اضافه کنید. پس از آن پنیر پیتزای رنده شده را روی آن  بریزید به طوری که مواد پیدا نباشد.

🔹درجه فر را تا حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید و ظرف را در کف فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید ؛ ظرف پیتزا را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا روی آن کاملا طلایی شود.

از خوردن پیتزا گوشت در کنار خانواده خود لذت ببرید.

طرز تهیه پیتزا گوشت

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است