كسي كه هرگز تحت فشار نزيسته باشد، آزادي را لمس نمي كند.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷
خانه » آشپزی » کیک و شیرینی » دسر عربی (بلقیس)
دسر عربی (بلقیس)

دسر عربی (بلقیس)

دسر عربی :

سلام دوستان گلم . امروز برای اولین بار از قالب تکسچر استفاده کردم . راستش عکس دسر با این قالب را دیده بودم ولی هرچی سوال پرسیده شد کسی جواب درستی نداد و میگفتن برای آموزش باید پول واریز کنید . من فقط میخواستم بدونم که این چه جور قالبیه توی اینترنت هم کمی سرچ کردم اونجا هم چیز خاصی پیدا نکردم : رفتم لوازم قنادی و از فروشنده کمی راهنمایی خواستم اونهم کمکم کرد الان اولین تجربه ام با این قالب را در اختیار شما عزیزان قرار دادم شاید به کارتون بیاد .
گفتم اولین کار با این قالب بهتره که ساده باشه برای همین دسر کاراملی معروف به دسر عربی را انتخاب کردم .

مواد لازم برای تهیه دسر عربی

بیسکویت پتی بور : ۱بسته (بسته های ۱۲۵ گرمی)

خامه : ۱۰۰گرم نصف بسته های صورتی ( خیلی حساس نشین کمی زیاد وکم فرق نداره )

کرم کارامل : ۱ بسته

شیر ۲ لیوان

موز یک تا دو عدد ( اگر کوچیک بود دوتا بزرگ بود یکی )

پودر ژلاتین دو قاشق مربا خوری سر پر

پنج قاشق بزرگ آب سرد

طرز تهیه دسر عربی

قبل از هر چیز بیسکویتها و موزها را داخل مخلوط کن یا غذا ساز بریزید ولی فعلا میکس نکنید فقط میخوایم آماده باشه چون بعد باید سریع کرم کارامل داغ را روی بیسکویتها بریزیم
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و میذاریم رو حرارت کتری تا آب بشه .
حالا پودر کرم کارامل و شیر سرد رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه میذاریم رو حرارت و هم زده تا جوش بیاد من میخواستم دسرم کدر رنگ باشه برای همین سس کاراملی را هم داخل کرم ریختم همینکه جوشید خاموش میکنیم .

حالا کرم کارامل گرم رو روی بیسکویتها و موز میریزیم و میکس میکنیم .
بعد خامه میریزیم و میکس کرده ؛ بعد ژلاتین حل شده ریخته . بعد در قالب مورد نظر ریخته ( اگر از قالب تِکسچِر استفاده میکنید اول صفحه را چرب کنید و در قالب مخصوصش قرار دهید بعد مواد را بریزید)
دسر را حداقل ۴ ساعت یا شب تا صبح در یخچال قرار داده و سپس با احتیاط اول کناره های دسر را آزاد کنید بعد برگردانید .
حالا دسر کاراملی ما آماده ست، با هر چیزی که دوست دارین میتونین تزیینش کنید .
نکته:اگه خواستین دسر رو برای روز بعد استفاده کنید بعد از اینکه ۴ ساعت تو یخچال موند روش رو سلفون بکشید و باز بزارید تو یخچال .
شاید فکر کنید شیرینی دسر کم باشه اما اصلا فکر اضافه کردن شکر رو نکنید چون واقعا به یه مولکول شکر اضافه هم نیاز نداره .
اگه خواستین از ترافل ، اسمارتیز ، شکلات سنگی و چیزهایی از این دست واسه تزیین استفاده کنید اونو همون موقع سرو روی دسر بریزید چون رنگ خودشونو به دسر پس میدن و روی دسر بد رنگ میشه .
منکه کلی از این قالب خوشم اومد 😊

از خوردن این دسر خوشمزه (دسر عربی) در کنار خانواده خود لذت ببرید.

تهیه کننده : بلقیس

دسر عربی

امتیاز 3.00 ( 3 رای )

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است