حافظه، پرونده تخيل و گنجينه عقل، دفتر ثبت وجدان و مخزن انديشه است.(بازيل
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷
خانه » آشپزی » کیک و شیرینی » طرز تهیه نان بربری خانگی (بلقیس)
طرز تهیه نان بربری خانگی (بلقیس)

طرز تهیه نان بربری خانگی (بلقیس)

نان بربری خانگی

مواد لازم برای تهیه نان بربری

آرد سفید بدون سبوس ( آرد کیک ) دو پیمانه و نیم
نمک یک قاشق چایخوری
خمیر مایه یک قاشق مرباخوری سر صاف
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آب ولرم تقریبا یک پیمانه
شکر یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه نان بربری

همه ی مواد خشک را با هم ترکیب کنید و آب ولرم را تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیف و تقریبا چسبنده ای بدست آید خمیرمان باید چسبنده باشد با دست چرب خمیر را خوب ورز میدهیم ، دقت کنید آب را یکباره نریزید ، ده دقیقه کاملا ورز بدهید میزان آب تقریبی هست ، زیر و روی خمیر را چرب کنید و بپوشانید حدود یک ساعت و نیم الی دو ساعت بسته به دمای محیط استراحت بدهید.
برای رومال نان یک قاشق مرباخوری سرصاف آرد را در دو سوم پیمونه آب بریزید و حل کنید تا گلوله نداشته باشه بگذارید روی حرارت ملایم تا کمی بپزد ولی سفت نشود. بعد بگذارید از حرارت بیفتد بعد ۱ قاشق روغن به رومال اضافه کنید .
خمیر و بعد از استراحت پفش را بخوابانید سینی فر به هیچ عنوان نیاز به کاغذ روغنی ندارد فقط چربش کنید و یک لایه سبوس گندم بریزید .
حالا یک کاسه آب کنار دستتان قرار دهید خمیر را با کمک آب داخل سینی به شکل نان بربری پهن کنید به قطر نیم سانت و با انگشت یا ابزار حالت بدید و حتماً حتماً بیست دقیقه ی دیگر نان را استراحت دهید . در این فاصله فر رو گرم کنید ؛ بعد از استراحت دوم رومال را روی نان بریزید و با فرچه یا با دست خیلی آرام مواد رومال را روی نان بمالید دقت کنید مواد رومال به اطراف نان شُره نکند چون کمی میچسبد ، بعد کنجد بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا حدود بیست و پنج دقیقه بماند.
آخر کار هم چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی نان طلایی شود.
نکته: قبل از قرار دادن نان در فر ، حتما ظرف آبجوش کف فر قرار دهید تا رطوبت فر باعث نرمی نان شود.

نکات مهم بعد از پخت نان بربری

بلافاصله وقتی نان را از فر خارج کردید رویش را کمی با روغن یا کره چرب کنید.
سریع روی نان پلاستیک یا حوله ی تمیز به مدت ۱۵ دقیقه بیندازید تا نان نرم بماند.
سوال احتمالی شما
ای وااای 😱 اگر روی نون رو بپوشانیم خمیر میشود؟

جواب
خیر نترسید این کار برای تمام نانها واجبه نترسید اصلا خمیر نمیشه . 😊

از خوردن یک عصرانه سالم با نان بربری در کنار خانواده خود لذت ببرید.

تهیه کننده : بلقیس

طرز تهیه نان بربری

امتیاز 4.80 ( 5 رای )

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است