هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۷
خانه » آشپزی » آشپزی اصیل ایرانی » طرز تهیه مرغ مجلسی
طرز تهیه مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ مجلسی

  1. طرز تهیه مرغ مجلسی

آشپزی با بلقیس

 

ما پوست مرغ رو جدا کردیم شما می توانید به دلخواه عمل کنید .
مرغ رو از کمر برش زدیم .
نمک و فلفل و دارچین و زعفران به مرغ زدیم .
بعد ۲ قاشق بزرگ رب گوجه یا گوجه رنده شده و یک لیوان و ۳ تا۵ قاشق روغن زیتون و چند حبه سیر رنده شده و چند قاشق آبلیموی تازه و زعفران را با هم مخلوط میکنیم.
نیمی از مواد را در ماهیتابه ریختم و بقیه را روی مرغ میریزیم اگر برای پخت عجله ندارید بهتر است دو ساعت تو این مواد بماند تا طعم بهتری به خود بگیرد .
ظرف حاوی مرغ را روی حرارت متوسط میگذاریم و درب ماهیتابه را میبندیم حدود ۱ ساعت زمان برد تا یکطرفش پخته وطرف دوم هم نیم ساعت زمان لازم دارد
نکته .
با حرارت کم و درب بسته پخته شود . آب نریزید فوقش نصف استکان . مرغ باید با آب خودش پخته بشه تا طعم و مزه مجلسی را به خود بگیرد.

نکته.

بهتر است از مرغ بومی برای مصرف شخصی خود استفاده کنید تا غذای سالم تری را میل فرمایید

 

برای دیدن و خرید کردن از فروشگاه بزرگ اینترنتی فدک ایجا را کلیک کنید

امتیاز 5.00 ( 1 رای )

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است