حوادث چون روزها سپری می شوند.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۷
خانه » آشپزی » آشپزی اصیل ایرانی » طرز تهیه مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ مجلسی

  1. طرز تهیه مرغ مجلسی

آشپزی با بلقیس

 

ما پوست مرغ رو جدا کردیم شما می توانید به دلخواه عمل کنید .
مرغ رو از کمر برش زدیم .
نمک و فلفل و دارچین و زعفران به مرغ زدیم .
بعد ۲ قاشق بزرگ رب گوجه یا گوجه رنده شده و یک لیوان و ۳ تا۵ قاشق روغن زیتون و چند حبه سیر رنده شده و چند قاشق آبلیموی تازه و زعفران را با هم مخلوط میکنیم.
نیمی از مواد را در ماهیتابه ریختم و بقیه را روی مرغ میریزیم اگر برای پخت عجله ندارید بهتر است دو ساعت تو این مواد بماند تا طعم بهتری به خود بگیرد .
ظرف حاوی مرغ را روی حرارت متوسط میگذاریم و درب ماهیتابه را میبندیم حدود ۱ ساعت زمان برد تا یکطرفش پخته وطرف دوم هم نیم ساعت زمان لازم دارد
نکته .
با حرارت کم و درب بسته پخته شود . آب نریزید فوقش نصف استکان . مرغ باید با آب خودش پخته بشه تا طعم و مزه مجلسی را به خود بگیرد.

نکته.

بهتر است از مرغ بومی برای مصرف شخصی خود استفاده کنید تا غذای سالم تری را میل فرمایید

 

برای دیدن و خرید کردن از فروشگاه بزرگ اینترنتی فدک ایجا را کلیک کنید

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است